Cheboksary

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cheboksary in Cheboksary (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cheboksary. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cheboksary.
vlag van Rusland
Vliegveld: Cheboksary
IATA code: CSY
ICAO code: UWKS
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2750 kilometer vliegen naar Cheboksary in Cheboksary. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cheboksary is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cheboksary op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cheboksary in Cheboksary (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cheboksary in Cheboksary (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Cheboksary, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
18/12°C 16 km/h, NW 50% 762.82 mmHg
wed jun 7
light rain
18/13°C 21 km/h, W 42% 763.57 mmHg
thu jun 8
scattered clouds
15/14°C 24 km/h, WNW 58% 764.32 mmHg
fri jun 9
light rain
21/13°C 20 km/h, WSW 44% 762.82 mmHg
sat jun 10
light rain
13/7°C 18 km/h, NNW 58% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.