Chena Hot Springs

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chena Hot Springs in Chena Hot Springs (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chena Hot Springs. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chena Hot Springs.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Chena Hot Springs
IATA code: CEX
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6730 kilometer vliegen naar Chena Hot Springs in Chena Hot Springs. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chena Hot Springs is America/Anchorage en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chena Hot Springs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chena Hot Springs in Chena Hot Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chena Hot Springs in Chena Hot Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Chena Hot Springs, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
sky is clear
19/11°C 8 km/h, SW 38% 760.56 mmHg
fri aug 12
broken clouds
21/17°C 8 km/h, SW 55% 756.81 mmHg
sat aug 13
broken clouds
22/17°C 8 km/h, S 47% 752.31 mmHg
sun aug 14
light rain
18/13°C 9 km/h, WSW 60% 756.06 mmHg
mon aug 15
light rain
18/13°C 7 km/h, NNE 58% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.