Chengdu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Shuangliu in Chengdu (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chengdu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chengdu.
vlag van China
Vliegveld: Shuangliu
IATA code: CTU
ICAO code: ZUUU
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7942 kilometer vliegen naar Shuangliu in Chengdu. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chengdu is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Shuangliu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Shuangliu in Chengdu (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Shuangliu in Chengdu (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Chengdu, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
33/30°C 16 km/h, S 44% 754.56 mmHg
sat may 25
light rain
30/26°C 24 km/h, NE 51% 752.31 mmHg
sun may 26
overcast clouds
34/29°C 16 km/h, ENE 35% 752.31 mmHg
mon may 27
moderate rain
35/27°C 18 km/h, SE 29% 750.81 mmHg
tue may 28
moderate rain
25/23°C 12 km/h, NNW 70% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.