Cherepovets

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cherepovets in Cherepovets (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cherepovets. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cherepovets.
vlag van Rusland
Vliegveld: Cherepovets
IATA code: CEE
ICAO code: ULBC
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2193 kilometer vliegen naar Cherepovets in Cherepovets. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cherepovets is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cherepovets op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cherepovets in Cherepovets (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cherepovets in Cherepovets (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Cherepovets, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
moderate rain
13/9°C 18 km/h, N 49% 758.31 mmHg
sat jun 3
light rain
6/4°C 20 km/h, WSW 89% 756.81 mmHg
sun jun 4
light rain
12/10°C 25 km/h, WSW 49% 760.56 mmHg
mon jun 5
light rain
14/11°C 13 km/h, WSW 56% 764.32 mmHg
tue jun 6
overcast clouds
15/12°C 11 km/h, NE 52% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.