Chiang Mai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chiang Mai International in Chiang Mai (Thailand). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chiang Mai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Chiang Mai International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Thailand
Vliegveld: Chiang Mai International
IATA code: CNX
ICAO code: VTCC
Hoofdstad van Thailand: Bangkok

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8645 kilometer vliegen naar Chiang Mai International in Chiang Mai. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chiang Mai is Asia/Bangkok en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chiang Mai International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Baht. Valutacode THB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Thailand is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Thailand te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +66 of 0066.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chiang Mai International in (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chiang Mai International in Chiang Mai (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 17, 2021 - Sun
Chiang Mai, TH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 17
sky is clear
29/21°C 4 km/h, SSE 36% 762.07 mmHg
mon jan 18
broken clouds
25/19°C 7 km/h, ESE 41% 763.57 mmHg
tue jan 19
sky is clear
27/20°C 5 km/h, SSW 38% 760.56 mmHg
wed jan 20
sky is clear
28/20°C 7 km/h, S 34% 759.06 mmHg
thu jan 21
sky is clear
30/21°C 6 km/h, SSE 32% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.