Chiayi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chiayi in Chiayi (Taiwan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chiayi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chiayi.
vlag van Taiwan
Vliegveld: Chiayi
IATA code: CYI
ICAO code: RCKU
Hoofdstad van Taiwan: Taipei

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9544 kilometer vliegen naar Chiayi in Chiayi. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chiayi is Asia/Taipei en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chiayi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chiayi in Chiayi (Taiwan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chiayi in Chiayi (Taiwan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Chiayi, TW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
broken clouds
31/27°C 24 km/h, SW 40% 757.56 mmHg
sun apr 21
sky is clear
35/27°C 25 km/h, WSW 24% 757.56 mmHg
mon apr 22
moderate rain
33/27°C 26 km/h, W 39% 757.56 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
31/27°C 15 km/h, W 41% 757.56 mmHg
wed apr 24
light rain
32/26°C 20 km/h, W 42% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Taiwan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode TWD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Taiwan is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Taiwan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +886 of 00886.