Chibougamau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chibougamau in Chibougamau (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chibougamau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chibougamau.
vlag van Canada
Vliegveld: Chibougamau
IATA code: YMT
ICAO code: CYMT
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5246 kilometer vliegen naar Chibougamau in Chibougamau. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chibougamau is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chibougamau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chibougamau in Chibougamau (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chibougamau in Chibougamau (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Chibougamau, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
heavy intensity rain
10/9°C 25 km/h, NW 74% 758.31 mmHg
sun jul 21
light rain
11/11°C 24 km/h, W 79% 762.82 mmHg
mon jul 22
light rain
12/11°C 12 km/h, SW 92% 762.82 mmHg
tue jul 23
moderate rain
17/12°C 12 km/h, WNW 56% 763.57 mmHg
wed jul 24
scattered clouds
22/13°C 9 km/h, NE 39% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.