Chichen Itza

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chichen Itza in Chichen Itza (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chichen Itza. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chichen Itza.
vlag van Mexico
Vliegveld: Chichen Itza
IATA code: CZA
ICAO code: MMCT
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8424 kilometer vliegen naar Chichen Itza in Chichen Itza. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chichen Itza is America/Merida en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chichen Itza op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chichen Itza in Chichen Itza (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chichen Itza in Chichen Itza (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Chichen Itza, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
sky is clear
38/26°C 16 km/h, SE 29% 758.31 mmHg
fri may 24
sky is clear
37/26°C 16 km/h, ESE 29% 757.56 mmHg
sat may 25
sky is clear
38/25°C 16 km/h, ESE 27% 757.56 mmHg
sun may 26
sky is clear
38/27°C 16 km/h, ESE 27% 758.31 mmHg
mon may 27
sky is clear
40/29°C 17 km/h, ESE 24% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.