Chifeng

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chifeng in Chifeng (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chifeng. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chifeng.
vlag van China
Vliegveld: Chifeng
IATA code: CIF
ICAO code: ZBCF
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7751 kilometer vliegen naar Chifeng in Chifeng. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chifeng is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chifeng op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chifeng in Chifeng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chifeng in Chifeng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Chifeng, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
sky is clear
24/20°C 21 km/h 29% 755.31 mmHg
sun jun 16
sky is clear
30/24°C 29 km/h, WNW 18% 753.06 mmHg
mon jun 17
scattered clouds
35/24°C 29 km/h, N 13% 750.06 mmHg
tue jun 18
overcast clouds
36/26°C 27 km/h, S 16% 749.31 mmHg
wed jun 19
light rain
33/25°C 30 km/h, SW 22% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.