Chihuahua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gen Fierro Villalobos in Chihuahua (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chihuahua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chihuahua.
vlag van Mexico
Vliegveld: Gen Fierro Villalobos
IATA code: CUU
ICAO code: MMCU
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8788 kilometer vliegen naar Gen Fierro Villalobos in Chihuahua. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chihuahua is America/Chihuahua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gen Fierro Villalobos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gen Fierro Villalobos in Chihuahua (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gen Fierro Villalobos in Chihuahua (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Chihuahua, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
light rain
28/24°C 14 km/h, NE 26% 759.81 mmHg
mon sep 25
light rain
30/22°C 36 km/h, W 24% 761.31 mmHg
tue sep 26
light rain
27/20°C 20 km/h, NW 39% 762.07 mmHg
wed sep 27
light rain
27/23°C 12 km/h, NE 38% 760.56 mmHg
thu sep 28
light rain
29/21°C 17 km/h, ENE 29% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.