Chilas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chilas in Chilas (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chilas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chilas.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Chilas
IATA code: CHB
ICAO code:
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5627 kilometer vliegen naar Chilas in Chilas. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chilas is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chilas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chilas in Chilas (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chilas in Chilas (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Chilas, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
31/28°C 9 km/h, ENE 22% 756.06 mmHg
sun jun 11
sky is clear
32/27°C 10 km/h, SW 17% 754.56 mmHg
mon jun 12
moderate rain
32/24°C 19 km/h, SW 24% 753.81 mmHg
tue jun 13
light rain
29/24°C 13 km/h, SSE 39% 756.81 mmHg
wed jun 14
light rain
29/26°C 8 km/h, WSW 40% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.