Chimbote

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chimbote in Chimbote (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chimbote. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chimbote.
vlag van Peru
Vliegveld: Chimbote
IATA code: CHM
ICAO code: SPEO
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10360 kilometer vliegen naar Chimbote in Chimbote. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chimbote is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chimbote op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chimbote in Chimbote (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chimbote in Chimbote (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Chimbote, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
broken clouds
19/16°C 17 km/h, S 74% 762.07 mmHg
fri aug 12
broken clouds
20/16°C 17 km/h, SSW 70% 761.31 mmHg
sat aug 13
broken clouds
20/16°C 17 km/h, SSW 68% 762.07 mmHg
sun aug 14
scattered clouds
20/16°C 20 km/h, S 70% 762.82 mmHg
mon aug 15
broken clouds
20/16°C 19 km/h, S 69% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.