Chiquimula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chiquimula in Chiquimula (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chiquimula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chiquimula.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Chiquimula
IATA code: CIQ
ICAO code:
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8999 kilometer vliegen naar Chiquimula in Chiquimula. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chiquimula is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chiquimula op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chiquimula in Chiquimula (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chiquimula in Chiquimula (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Chiquimula, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 5
light rain
34/24°C 13 km/h, SE 45% 758.31 mmHg
tue jun 6
moderate rain
23/23°C 7 km/h, NNE 94% 761.31 mmHg
wed jun 7
light rain
32/24°C 6 km/h, S 51% 759.06 mmHg
thu jun 8
light rain
32/25°C 7 km/h, S 53% 759.81 mmHg
fri jun 9
light rain
35/24°C 9 km/h, NNE 44% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.