Chitral

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chitral in Chitral (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chitral. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chitral.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Chitral
IATA code: CJL
ICAO code: OPCH
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5439 kilometer vliegen naar Chitral in Chitral. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chitral is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chitral op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chitral in Chitral (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chitral in Chitral (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Chitral, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
26/22°C 11 km/h, NW 19% 759.06 mmHg
wed jun 7
sky is clear
27/23°C 12 km/h, NNW 20% 759.06 mmHg
thu jun 8
sky is clear
29/25°C 11 km/h, NNW 20% 759.06 mmHg
fri jun 9
light rain
30/26°C 10 km/h, NNW 20% 757.56 mmHg
sat jun 10
light rain
31/24°C 16 km/h, NW 24% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.