Chittagong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Patenga in Chittagong (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chittagong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chittagong.
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Patenga
IATA code: CGP
ICAO code: VGEG
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7873 kilometer vliegen naar Patenga in Chittagong. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chittagong is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Patenga op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Patenga in Chittagong (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Patenga in Chittagong (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Chittagong, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
32/28°C 20 km/h, SSW 63% 754.56 mmHg
mon may 20
moderate rain
34/25°C 28 km/h, WNW 55% 754.56 mmHg
tue may 21
broken clouds
33/29°C 15 km/h, SW 59% 753.81 mmHg
wed may 22
moderate rain
34/30°C 20 km/h, SW 56% 753.06 mmHg
thu may 23
light rain
36/29°C 28 km/h, SE 48% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bangladesh

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.