Choibalsan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Choibalsan in Choibalsan (Mongolië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Choibalsan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Choibalsan.
vlag van Mongolië
Vliegveld: Choibalsan
IATA code: COQ
ICAO code: ZMCD
Hoofdstad van Mongolië: Ulan Bator

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7041 kilometer vliegen naar Choibalsan in Choibalsan. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Choibalsan is Asia/Choibalsan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Choibalsan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Choibalsan in Choibalsan (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Choibalsan in Choibalsan (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Choibalsan, MN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
20/14°C 44 km/h, NW 44% 747.81 mmHg
wed jun 7
light rain
17/12°C 36 km/h, NNW 33% 753.81 mmHg
thu jun 8
overcast clouds
19/14°C 40 km/h, N 29% 753.81 mmHg
fri jun 9
light rain
13/12°C 29 km/h, N 73% 755.31 mmHg
sat jun 10
broken clouds
20/15°C 20 km/h, N 42% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mongolië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tugrik. Valutacode MNT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mongolië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mongolië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +976 of 00976.