Christchurch

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Christchurch International in Christchurch (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Christchurch. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Christchurch.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Christchurch International
IATA code: CHC
ICAO code: NZCH
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18679 kilometer vliegen naar Christchurch International in Christchurch. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Christchurch is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Christchurch International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Christchurch International in Christchurch (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Christchurch International in Christchurch (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Christchurch, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
9/6°C 15 km/h, SSW 78% 759.06 mmHg
sat may 25
sky is clear
10/6°C 8 km/h, WSW 65% 753.06 mmHg
sun may 26
overcast clouds
10/8°C 18 km/h, SSW 62% 755.31 mmHg
mon may 27
broken clouds
8/6°C 7 km/h, NNE 70% 756.06 mmHg
tue may 28
few clouds
10/6°C 11 km/h, WSW 54% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.