Christiansted

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Henry E Rohlsen in Christiansted (Amerikaanse Maagdeneilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Christiansted. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Christiansted.
vlag van Amerikaanse Maagdeneilanden
Vliegveld: Henry E Rohlsen
IATA code: STX
ICAO code: TISX
Hoofdstad van Amerikaanse Maagdeneilanden: Charlotte Amalie

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7077 kilometer vliegen naar Henry E Rohlsen in Christiansted. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Christiansted is America/St_Thomas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Henry E Rohlsen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Henry E Rohlsen in Christiansted (Amerikaanse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Henry E Rohlsen in Christiansted (Amerikaanse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Amerikaanse Maagdeneilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Amerikaanse Maagdeneilanden is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Amerikaanse Maagdeneilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-339 of 00-339.