Christmas Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Christmas Island is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Christmas Island
IATA code: XCH
ICAO code: YPXM

Hoofdstad van Kersteiland: Flying Fish Cove
Aantal inwoners: 1500
vlag van Kersteiland

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Christmas Island is Indian/Christmas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Christmas Island op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kersteiland en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Christmas Island. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Christmas Island, CX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
26/27°C 18 km/h, NE 88% 756.81 mmHg
sat dec 5
moderate rain
26/27°C 21 km/h, SE 86% 756.81 mmHg
sun dec 6
moderate rain
27/27°C 20 km/h, ESE 81% 755.31 mmHg
mon dec 7
moderate rain
27/26°C 19 km/h, ESE 82% 756.06 mmHg
tue dec 8
moderate rain
26/26°C 4 km/h, N 78% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.