Christmas Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Christmas Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Christmas Island.
vlag van Kersteiland
Vliegveld: Christmas Island
IATA code: XCH
ICAO code: YPXM
Hoofdstad van Kersteiland: Flying Fish Cove

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11669 kilometer vliegen naar Christmas Island in Christmas Island. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Christmas Island is Indian/Christmas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Christmas Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Christmas Island in Christmas Island (Kersteiland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Christmas Island, CX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
25/26°C 37 km/h, E 80% 757.56 mmHg
mon may 20
light rain
26/26°C 39 km/h, ESE 79% 757.56 mmHg
tue may 21
light rain
26/25°C 32 km/h, E 77% 757.56 mmHg
wed may 22
light rain
26/25°C 30 km/h, E 77% 756.81 mmHg
thu may 23
light rain
25/26°C 27 km/h, E 82% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kersteiland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kersteiland is 230 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kersteiland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.