Chumphon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chumphon Airport in Chumphon (Thailand). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chumphon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chumphon.
vlag van Thailand
Vliegveld: Chumphon Airport
IATA code: CJM
ICAO code: VTSE
Hoofdstad van Thailand: Bangkok

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9376 kilometer vliegen naar Chumphon Airport in Chumphon. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chumphon is Asia/Bangkok en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chumphon Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chumphon Airport in Chumphon (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chumphon Airport in Chumphon (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Chumphon, TH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
moderate rain
24/23°C 17 km/h, WSW 90% 756.81 mmHg
wed jun 7
moderate rain
23/22°C 12 km/h, WSW 96% 757.56 mmHg
thu jun 8
moderate rain
25/23°C 16 km/h, WSW 84% 757.56 mmHg
fri jun 9
light rain
27/25°C 13 km/h, WSW 74% 756.06 mmHg
sat jun 10
light rain
27/24°C 14 km/h, WSW 75% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Thailand

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Baht. Valutacode THB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Thailand is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Thailand te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +66 of 0066.