Cienfuegos

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cienfuegos in Cienfuegos (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cienfuegos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cienfuegos.
vlag van Cuba
Vliegveld: Cienfuegos
IATA code: CFG
ICAO code: MUCF
Hoofdstad van Cuba: Havana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7757 kilometer vliegen naar Cienfuegos in Cienfuegos. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cienfuegos is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cienfuegos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cienfuegos in Cienfuegos (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cienfuegos in Cienfuegos (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Cienfuegos, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
29/24°C 14 km/h, ENE 73% 761.31 mmHg
mon jun 24
light rain
28/25°C 10 km/h, SSW 72% 761.31 mmHg
tue jun 25
light rain
31/25°C 9 km/h, SSW 63% 762.07 mmHg
wed jun 26
moderate rain
32/24°C 16 km/h, S 63% 761.31 mmHg
thu jun 27
light rain
32/25°C 10 km/h, SSE 62% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cuba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cuba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.