Circle Hot Springs

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Circle Hot Springs in Circle Hot Springs (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Circle Hot Springs. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Circle Hot Springs.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Circle Hot Springs
IATA code: CHP
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6660 kilometer vliegen naar Circle Hot Springs in Circle Hot Springs. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Circle Hot Springs is America/Anchorage en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Circle Hot Springs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Circle Hot Springs in Circle Hot Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Circle Hot Springs in Circle Hot Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Circle Hot Springs, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
19/16°C 17 km/h, NE 38% 758.31 mmHg
sun jun 23
few clouds
23/17°C 13 km/h, NNE 23% 756.06 mmHg
mon jun 24
broken clouds
27/20°C 8 km/h, NNE 23% 756.06 mmHg
tue jun 25
moderate rain
23/17°C 6 km/h, NNE 44% 759.06 mmHg
wed jun 26
few clouds
25/20°C 15 km/h, ESE 38% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.