Cirebon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Penggung in Cirebon (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cirebon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cirebon.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Penggung
IATA code: CBN
ICAO code: WICD
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11535 kilometer vliegen naar Penggung in Cirebon. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cirebon is Asia/Jakarta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Penggung op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Penggung in Cirebon (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Penggung in Cirebon (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Cirebon, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
31/26°C 16 km/h, NE 57% 757.56 mmHg
wed jun 7
light rain
31/26°C 18 km/h, S 58% 758.31 mmHg
thu jun 8
light rain
31/26°C 16 km/h, ENE 59% 759.06 mmHg
fri jun 9
light rain
29/26°C 12 km/h, NE 66% 758.31 mmHg
sat jun 10
light rain
30/26°C 18 km/h, ENE 63% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.