Ciudad Constitucion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ciudad Constitucion in Ciudad Constitucion (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Constitucion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Constitucion.
vlag van Mexico
Vliegveld: Ciudad Constitucion
IATA code: CUA
ICAO code: MMDA
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9444 kilometer vliegen naar Ciudad Constitucion in Ciudad Constitucion. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Constitucion is America/Mazatlan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ciudad Constitucion op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ciudad Constitucion in Ciudad Constitucion (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ciudad Constitucion in Ciudad Constitucion (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Ciudad Constitución, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 1
overcast clouds
26/17°C 30 km/h, WNW 31% 759.81 mmHg
fri jun 2
overcast clouds
27/16°C 26 km/h, WNW 32% 759.06 mmHg
sat jun 3
sky is clear
28/16°C 29 km/h, WNW 26% 758.31 mmHg
sun jun 4
broken clouds
28/17°C 30 km/h, WNW 26% 758.31 mmHg
mon jun 5
sky is clear
28/16°C 31 km/h, WNW 29% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.