Ciudad Del Este

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alejo Garcia in Ciudad Del Este (Paraguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Del Este. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Del Este.
vlag van Paraguay
Vliegveld: Alejo Garcia
IATA code: AGT
ICAO code: SGES
Hoofdstad van Paraguay: Asuncion

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10399 kilometer vliegen naar Alejo Garcia in Ciudad Del Este. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Del Este is America/Asuncion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alejo Garcia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alejo Garcia in Ciudad Del Este (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alejo Garcia in Ciudad Del Este (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Ciudad del Este, PY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
27/22°C 10 km/h, NNE 70% 762.07 mmHg
fri mar 31
heavy intensity rain
33/20°C 23 km/h, SSE 47% 761.31 mmHg
sat apr 1
overcast clouds
29/21°C 11 km/h, S 53% 761.31 mmHg
sun apr 2
sky is clear
29/21°C 12 km/h, NE 54% 759.81 mmHg
mon apr 3
few clouds
29/22°C 14 km/h, NNE 49% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Paraguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guarani. Valutacode PYG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Paraguay is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Paraguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +595 of 00595.