Ciudad Guayana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ciudad Guayana in Ciudad Guayana (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Guayana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Guayana.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Ciudad Guayana
IATA code: CGU
ICAO code:
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7758 kilometer vliegen naar Ciudad Guayana in Ciudad Guayana. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Guayana is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ciudad Guayana op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ciudad Guayana in Ciudad Guayana (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ciudad Guayana in Ciudad Guayana (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Ciudad Guayana, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 3
moderate rain
30/26°C 8 km/h, SSW 65% 759.81 mmHg
sun jun 4
broken clouds
34/25°C 10 km/h, ENE 44% 759.06 mmHg
mon jun 5
light rain
34/25°C 11 km/h, E 44% 759.06 mmHg
tue jun 6
light rain
34/24°C 6 km/h, E 45% 759.81 mmHg
wed jun 7
light rain
31/24°C 14 km/h, ENE 51% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.