Ciudad Juarez

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Abraham Gonzalez International in Ciudad Juarez (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Juarez. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Juarez.
vlag van Mexico
Vliegveld: Abraham Gonzalez International
IATA code: CJS
ICAO code: MMCS
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8550 kilometer vliegen naar Abraham Gonzalez International in Ciudad Juarez. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Juarez is America/Ojinaga en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Abraham Gonzalez International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Abraham Gonzalez International in Ciudad Juarez (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Abraham Gonzalez International in Ciudad Juarez (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Ciudad Juárez, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
sky is clear
28/26°C 28 km/h, W 13% 756.81 mmHg
sat jun 3
sky is clear
30/29°C 17 km/h, SW 11% 756.06 mmHg
sun jun 4
sky is clear
30/28°C 24 km/h, E 20% 756.81 mmHg
mon jun 5
sky is clear
29/25°C 34 km/h, E 31% 758.31 mmHg
tue jun 6
light rain
30/24°C 23 km/h, SE 28% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.