Ciudad Victoria

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ciudad Victoria in Ciudad Victoria (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Victoria. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Victoria.
vlag van Mexico
Vliegveld: Ciudad Victoria
IATA code: CVM
ICAO code: MMCV
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8819 kilometer vliegen naar Ciudad Victoria in Ciudad Victoria. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Victoria is America/Monterrey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ciudad Victoria op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ciudad Victoria in Ciudad Victoria (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ciudad Victoria in Ciudad Victoria (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Ciudad Victoria, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
33/25°C 11 km/h, E 53% 762.07 mmHg
sun jul 21
light rain
34/24°C 24 km/h, SSE 45% 759.81 mmHg
mon jul 22
moderate rain
33/23°C 18 km/h, ESE 42% 759.81 mmHg
tue jul 23
light rain
31/24°C 16 km/h, ESE 57% 760.56 mmHg
wed jul 24
light rain
29/25°C 18 km/h, SSE 71% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.