Clermont

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Clermont in Clermont (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Clermont. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Clermont.
vlag van Australië
Vliegveld: Clermont
IATA code: CMQ
ICAO code: YCMT
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15466 kilometer vliegen naar Clermont in Clermont. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Clermont is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Clermont op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Clermont in Clermont (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Clermont in Clermont (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Arrondissement de Clermont, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
21/14°C 21 km/h, NNE 63% 764.32 mmHg
wed jun 7
light rain
22/15°C 22 km/h, NE 59% 764.32 mmHg
thu jun 8
light rain
21/16°C 22 km/h, NE 65% 762.07 mmHg
fri jun 9
light rain
26/18°C 20 km/h, ESE 48% 759.06 mmHg
sat jun 10
light rain
25/15°C 17 km/h, NNW 65% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.