Clinton

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Clinton in Clinton (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Clinton. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Clinton.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Clinton
IATA code: CWI
ICAO code: KCWI
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6765 kilometer vliegen naar Clinton in Clinton. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Clinton is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Clinton op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Clinton in Clinton (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Clinton in Clinton (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Charter Township of Clinton, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
moderate rain
12/9°C 29 km/h, WNW 42% 760.56 mmHg
sat apr 20
broken clouds
8/5°C 27 km/h, WNW 38% 765.07 mmHg
sun apr 21
sky is clear
11/8°C 25 km/h, WNW 37% 763.57 mmHg
mon apr 22
sky is clear
14/12°C 21 km/h, WSW 41% 762.82 mmHg
tue apr 23
moderate rain
10/9°C 33 km/h, SSW 89% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.