Clorinda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Clorinda in Clorinda (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Clorinda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Clorinda.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Clorinda
IATA code: CLX
ICAO code:
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10536 kilometer vliegen naar Clorinda in Clorinda. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Clorinda is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Clorinda op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Clorinda in Clorinda (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Clorinda in Clorinda (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Clorinda, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
16/12°C 20 km/h, SSW 72% 766.57 mmHg
sat may 25
overcast clouds
14/11°C 14 km/h, SSE 59% 770.32 mmHg
sun may 26
broken clouds
15/13°C 9 km/h, S 54% 768.07 mmHg
mon may 27
broken clouds
16/10°C 14 km/h, SSW 54% 768.82 mmHg
tue may 28
sky is clear
15/9°C 10 km/h, SSE 50% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.