Cluny

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cluny in Cluny (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cluny. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cluny.
vlag van Australië
Vliegveld: Cluny
IATA code: CZY
ICAO code: YUNY
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15129 kilometer vliegen naar Cluny in Cluny. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cluny is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cluny op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cluny in Cluny (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cluny in Cluny (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Cluny, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
scattered clouds
25/17°C 9 km/h, NE 44% 761.31 mmHg
wed jun 7
sky is clear
25/16°C 10 km/h, NE 46% 761.31 mmHg
thu jun 8
few clouds
26/18°C 10 km/h, SSE 45% 759.06 mmHg
fri jun 9
light rain
27/17°C 14 km/h, SSE 40% 758.31 mmHg
sat jun 10
light rain
26/18°C 11 km/h, NW 57% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.