Coari

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coari in Coari (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coari. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coari.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Coari
IATA code: CIZ
ICAO code: SWKO
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8899 kilometer vliegen naar Coari in Coari. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coari is America/Manaus en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coari op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coari in Coari (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coari in Coari (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Coari, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
32/25°C 6 km/h, NNW 56% 759.06 mmHg
mon jun 24
sky is clear
33/26°C 5 km/h, N 50% 759.06 mmHg
tue jun 25
light rain
34/24°C 8 km/h, SE 46% 759.06 mmHg
wed jun 26
light rain
31/23°C 6 km/h, NNW 58% 760.56 mmHg
thu jun 27
light rain
31/24°C 6 km/h, N 57% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.