Coatepeque

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coatepeque Airport in Coatepeque (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coatepeque. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coatepeque.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Coatepeque Airport
IATA code: CTF
ICAO code: MGCT
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9158 kilometer vliegen naar Coatepeque Airport in Coatepeque. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coatepeque is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coatepeque Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coatepeque Airport in Coatepeque (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coatepeque Airport in Coatepeque (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Coatepeque, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
moderate rain
30/23°C 10 km/h, WSW 59% 759.81 mmHg
sat jul 13
light rain
29/22°C 11 km/h, WSW 63% 760.56 mmHg
sun jul 14
light rain
30/21°C 11 km/h, WSW 63% 759.81 mmHg
mon jul 15
moderate rain
30/22°C 10 km/h, SSW 62% 759.81 mmHg
tue jul 16
light rain
28/23°C 8 km/h, NNE 69% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.