Cobija

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Capitan Anibal Arab in Cobija (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cobija. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cobija.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Capitan Anibal Arab
IATA code: CIJ
ICAO code: SLCO
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9887 kilometer vliegen naar Capitan Anibal Arab in Cobija. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cobija is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Capitan Anibal Arab op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Capitan Anibal Arab in Cobija (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Capitan Anibal Arab in Cobija (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Cobija, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 1
sky is clear
30/22°C 4 km/h, SSE 53% 762.82 mmHg
fri jun 2
sky is clear
31/25°C 5 km/h, NNE 52% 760.56 mmHg
sat jun 3
light rain
26/22°C 5 km/h, NNE 85% 760.56 mmHg
sun jun 4
light rain
29/22°C 6 km/h, NNW 61% 761.31 mmHg
mon jun 5
sky is clear
30/24°C 4 km/h, ESE 57% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.