Cocos Islands

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cocos Islands in Cocos Islands (Cocoseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cocos Islands. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cocos Islands.
vlag van Cocoseilanden
Vliegveld: Cocos Islands
IATA code: CCK
ICAO code: YPCC
Hoofdstad van Cocoseilanden: West Island

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11220 kilometer vliegen naar Cocos Islands in Cocos Islands. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cocos Islands is Indian/Cocos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cocos Islands op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cocos Islands in Cocos Islands (Cocoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cocos Islands in Cocos Islands (Cocoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cocoseilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cocoseilanden is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cocoseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.