Coen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coen in Coen (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coen.
vlag van Australië
Vliegveld: Coen
IATA code: CUQ
ICAO code: YCOE
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14365 kilometer vliegen naar Coen in Coen. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coen is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coen in Coen (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coen in Coen (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 19, 2024 - Fri
Moomba, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
heavy intensity rain
25/23°C 16 km/h, E 85% 758.31 mmHg
sun apr 21
heavy intensity rain
23/22°C 9 km/h, SE 98% 758.31 mmHg
mon apr 22
light rain
24/21°C 19 km/h, E 88% 757.56 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
27/23°C 20 km/h, ESE 72% 757.56 mmHg
wed apr 24
light rain
24/23°C 13 km/h, E 87% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.