Coffs Harbour

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coffs Harbour in Coffs Harbour (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coffs Harbour. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coffs Harbour.
vlag van Australië
Vliegveld: Coffs Harbour
IATA code: CFS
ICAO code: YSCH
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16465 kilometer vliegen naar Coffs Harbour in Coffs Harbour. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coffs Harbour is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coffs Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coffs Harbour in Coffs Harbour (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coffs Harbour in Coffs Harbour (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Coffs Harbour, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
14/13°C 35 km/h, SW 86% 760.56 mmHg
sun jun 16
sky is clear
16/11°C 29 km/h, SSW 61% 760.56 mmHg
mon jun 17
sky is clear
16/14°C 28 km/h, SSW 38% 759.06 mmHg
tue jun 18
sky is clear
17/13°C 22 km/h, SW 50% 761.31 mmHg
wed jun 19
sky is clear
15/13°C 11 km/h, NNW 51% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.