Coimbra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coimbra in Coimbra (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coimbra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coimbra.
vlag van Portugal
Vliegveld: Coimbra
IATA code: CBP
ICAO code: LPCO
Hoofdstad van Portugal: Lisbon

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1680 kilometer vliegen naar Coimbra in Coimbra. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coimbra is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coimbra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coimbra in Coimbra (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coimbra in Coimbra (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Coimbra, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
sky is clear
22/12°C 21 km/h, NW 44% 763.57 mmHg
sun jun 16
broken clouds
25/14°C 19 km/h, WNW 44% 762.07 mmHg
mon jun 17
heavy intensity rain
24/16°C 21 km/h, WSW 53% 758.31 mmHg
tue jun 18
heavy intensity rain
21/14°C 18 km/h, WSW 57% 759.06 mmHg
wed jun 19
moderate rain
20/14°C 14 km/h, S 71% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.