Colonia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Laguna De Los Patos in Colonia (Uruguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Colonia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Colonia.
vlag van Uruguay
Vliegveld: Laguna De Los Patos
IATA code: CYR
ICAO code:
Hoofdstad van Uruguay: Montevideo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11349 kilometer vliegen naar Laguna De Los Patos in Colonia. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Colonia is America/Montevideo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Laguna De Los Patos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Laguna De Los Patos in Colonia (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Laguna De Los Patos in Colonia (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Cologne, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
moderate rain
13/12°C 11 km/h, W 98% 763.57 mmHg
sat may 25
light rain
20/15°C 8 km/h, WNW 59% 763.57 mmHg
sun may 26
moderate rain
22/14°C 14 km/h, SSW 54% 762.07 mmHg
mon may 27
light rain
19/14°C 8 km/h, WSW 66% 762.82 mmHg
tue may 28
light rain
18/12°C 11 km/h, W 63% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Uruguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode UYU.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Uruguay is 220 V en stekkers hebben de code C / F / I / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Uruguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +598 of 00598.