Comino

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Heliport in Comino (Malta). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Comino. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Comino.
vlag van Malta
Vliegveld: Heliport
IATA code: JCO
ICAO code:
Hoofdstad van Malta: Valletta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1962 kilometer vliegen naar Heliport in Comino. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Comino is Europe/Malta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Heliport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Heliport in Comino (Malta). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Heliport in Comino (Malta). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Comino, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
broken clouds
18/11°C 18 km/h, SW 60% 753.06 mmHg
sat dec 2
light rain
16/6°C 28 km/h, SW 53% 748.56 mmHg
sun dec 3
scattered clouds
7/4°C 14 km/h, SW 71% 761.31 mmHg
mon dec 4
sky is clear
5/4°C 7 km/h, E 66% 767.32 mmHg
tue dec 5
moderate rain
8/6°C 7 km/h, SW 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Malta

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Malta is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Malta te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +356 of 00356.