Comiso

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Comiso in Comiso (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Comiso. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Comiso.
vlag van Italië
Vliegveld: Comiso
IATA code: CIY
ICAO code: LICB
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1869 kilometer vliegen naar Comiso in Comiso. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Comiso is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Comiso op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Comiso in Comiso (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Comiso in Comiso (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Comiso, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
moderate rain
27/24°C 16 km/h, S 60% 760.56 mmHg
fri aug 12
moderate rain
29/24°C 17 km/h, SW 46% 759.81 mmHg
sat aug 13
sky is clear
29/25°C 23 km/h, W 50% 759.81 mmHg
sun aug 14
sky is clear
31/25°C 20 km/h, W 42% 756.81 mmHg
mon aug 15
sky is clear
31/25°C 16 km/h, WSW 44% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.