Conceicao Do Araguaia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Conceicao Do Araguaia in Conceicao Do Araguaia (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Conceicao Do Araguaia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Conceicao Do Araguaia.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Conceicao Do Araguaia
IATA code: CDJ
ICAO code: SBAA
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8451 kilometer vliegen naar Conceicao Do Araguaia in Conceicao Do Araguaia. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Conceicao Do Araguaia is America/Belem en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Conceicao Do Araguaia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Conceicao Do Araguaia in Conceicao Do Araguaia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Conceicao Do Araguaia in Conceicao Do Araguaia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Conceição do Araguaia, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
few clouds
34/24°C 12 km/h, E 30% 759.81 mmHg
sun jun 23
sky is clear
35/25°C 10 km/h, ENE 28% 759.06 mmHg
mon jun 24
overcast clouds
31/25°C 9 km/h, ENE 36% 759.81 mmHg
tue jun 25
sky is clear
36/27°C 8 km/h, NE 29% 759.06 mmHg
wed jun 26
sky is clear
36/28°C 8 km/h, E 31% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.