Concepcion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Concepcion in Concepcion (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Concepcion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Concepcion.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Concepcion
IATA code: CEP
ICAO code: SLCP
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9946 kilometer vliegen naar Concepcion in Concepcion. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Concepcion is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Concepcion op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Concepcion in Concepcion (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Concepcion in Concepcion (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Concepción, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
heavy intensity rain
14/13°C 41 km/h, N 90% 750.81 mmHg
thu jun 13
moderate rain
14/11°C 32 km/h, N 80% 751.56 mmHg
fri jun 14
light rain
14/12°C 24 km/h, N 81% 761.31 mmHg
sat jun 15
light rain
13/10°C 14 km/h, NNW 91% 765.07 mmHg
sun jun 16
broken clouds
11/10°C 8 km/h, NNE 83% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.