Concepcion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van MCAL Lopez in Concepcion (Paraguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Concepcion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Concepcion.
vlag van Paraguay
Vliegveld: MCAL Lopez
IATA code: CIO
ICAO code: SGCO
Hoofdstad van Paraguay: Asuncion

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10345 kilometer vliegen naar MCAL Lopez in Concepcion. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Concepcion is America/Asuncion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van MCAL Lopez op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld MCAL Lopez in Concepcion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld MCAL Lopez in Concepcion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Concepción, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
16/12°C 9 km/h, W 62% 762.07 mmHg
mon apr 15
few clouds
15/13°C 14 km/h, NNW 80% 764.32 mmHg
tue apr 16
light rain
16/12°C 16 km/h, NNW 72% 766.57 mmHg
wed apr 17
sky is clear
18/14°C 11 km/h, WSW 66% 764.32 mmHg
thu apr 18
light rain
16/11°C 11 km/h, W 69% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Paraguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guarani. Valutacode PYG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Paraguay is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Paraguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +595 of 00595.