Concepcion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carriel Sur in Concepcion (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Concepcion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Concepcion.
vlag van Chili
Vliegveld: Carriel Sur
IATA code: CCP
ICAO code: SCIE
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12425 kilometer vliegen naar Carriel Sur in Concepcion. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Concepcion is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carriel Sur op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carriel Sur in Concepcion (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carriel Sur in Concepcion (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Concepción, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
8/6°C 13 km/h, S 83% 771.07 mmHg
sun jun 11
sky is clear
8/5°C 12 km/h, SE 57% 770.32 mmHg
mon jun 12
sky is clear
9/7°C 8 km/h, ESE 57% 769.57 mmHg
tue jun 13
overcast clouds
9/9°C 9 km/h, ESE 54% 767.32 mmHg
wed jun 14
overcast clouds
12/12°C 7 km/h, SE 48% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.