Concordia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Concordia in Concordia (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Concordia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Concordia.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Concordia
IATA code: COC
ICAO code: SAAC
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11108 kilometer vliegen naar Concordia in Concordia. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Concordia is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Concordia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Concordia in Concordia (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Concordia in Concordia (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Concordia, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
sky is clear
12/8°C 10 km/h, SSE 64% 768.82 mmHg
mon may 20
sky is clear
13/9°C 15 km/h, NE 62% 765.82 mmHg
tue may 21
heavy intensity rain
14/15°C 10 km/h, ESE 85% 762.07 mmHg
wed may 22
heavy intensity rain
16/13°C 14 km/h, S 98% 757.56 mmHg
thu may 23
light rain
14/10°C 18 km/h, S 76% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.