Concordia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Concordia in Concordia (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Concordia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Concordia.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Concordia
IATA code: CCI
ICAO code: SSCK
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10414 kilometer vliegen naar Concordia in Concordia. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Concordia is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Concordia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Concordia in Concordia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Concordia in Concordia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Concordia, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 8
light rain
12/10°C 16 km/h, ESE 78% 768.07 mmHg
tue aug 9
light rain
10/10°C 19 km/h, SSE 86% 771.82 mmHg
wed aug 10
sky is clear
13/9°C 11 km/h, E 57% 771.07 mmHg
thu aug 11
overcast clouds
15/12°C 19 km/h, NNE 70% 768.07 mmHg
fri aug 12
overcast clouds
17/14°C 13 km/h, NNE 66% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.