Congo Town

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Congo Town in Congo Town (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Congo Town. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Congo Town.
vlag van Bahama's
Vliegveld: Congo Town
IATA code: COX
ICAO code:
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7399 kilometer vliegen naar Congo Town in Congo Town. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Congo Town is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Congo Town op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Congo Town in Congo Town (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Congo Town in Congo Town (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Congo Town, BS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
30/28°C 28 km/h, ESE 69% 762.07 mmHg
mon jun 24
moderate rain
26/26°C 27 km/h, ESE 77% 762.07 mmHg
tue jun 25
moderate rain
29/27°C 22 km/h, S 64% 762.07 mmHg
wed jun 26
moderate rain
31/29°C 19 km/h, SSE 56% 761.31 mmHg
thu jun 27
light rain
32/29°C 12 km/h, SSW 57% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.