Constantine

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ain El Bey in Constantine (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Constantine. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Constantine.
vlag van Algerije
Vliegveld: Ain El Bey
IATA code: CZL
ICAO code: DABC
Hoofdstad van Algerije: Algiers

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1788 kilometer vliegen naar Ain El Bey in Constantine. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Constantine is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ain El Bey op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ain El Bey in Constantine (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ain El Bey in Constantine (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Constantine, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
sky is clear
36/28°C 28 km/h, NNE 15% 759.81 mmHg
sun jul 21
broken clouds
41/23°C 36 km/h, N 10% 756.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
29/20°C 25 km/h, NNE 26% 762.82 mmHg
tue jul 23
sky is clear
30/21°C 27 km/h, NNE 19% 764.32 mmHg
wed jul 24
sky is clear
34/23°C 25 km/h, NNE 18% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.